Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 155 克 蘋果 ,削皮去籽,切塊
- 85 克 二砂糖
- 80 克 奶油
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 230 克 大燕麥片 ,(傳統燕麥片,非即沖即食燕麥片)
- 75 克 蔓越莓乾 ,(剖半)
- 50 克 南瓜籽
- 70 克 杏仁片
- 35 克 爆米香,原味 ,米香粒
- Wartości odżywcze
- na 15 個
- Kalorie
- 11460.8 kJ / 2739.2 kcal
- Białko
- 61.1 g
- Węglowodany
- 369 g
- Tłuszcz
- 123.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 48.2 g
- Błonnik
- 42.3 g
- Sód
- 281.6 mg