法式鮪魚烘蛋
TM6

法式鮪魚烘蛋

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 克 櫛瓜
  • 50 克 紅蘿蔔
  • 40 克 洋蔥
  • 5 克 新鮮蒔蘿 ,取葉和莖
  • 5 克 新鮮羅勒葉
  • 100 克 奶油乳酪
  • 3 蛋
  • 2 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 3 大匙 大燕麥片
  • 200 克 罐裝油漬鮪魚 ,瀝乾
  • 1 大匙 橄欖油
  • 芝麻葉 ,裝飾用
  • 櫻桃番茄 ,裝飾用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2611.1 kJ / 624.1 kcal
Białko
45.1 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
40 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
3.8 g
Sód
3054.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy