Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 水
- 40 克 紫洋蔥 ,切粗絲
- 300 克 綠花椰菜,切小朵
- 2 片 莫札瑞拉乳酪
- 4 片 全麥吐司,切片
- 油 ,刷油用
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1392.1 kJ / 332.7 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 804.6 mg