
Urządzenia i Akcesoria
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
streaky bacon, cured and smoked thinly sliced100 g
-
fresh oyster mushroom sliced (5 mm)250 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
Champagne300 g
-
water500 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
unsalted butter diced30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
642.4 kcal /
2687.9 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
27.4 g
Węglowodany
69.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
480.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Espresso Martini
5 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Stracciatella Soup
30 min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 godz.
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
French Toast with Vanilla Sabayon
20 min
Marmalade Margarita
5 min