Urządzenia i Akcesoria
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
streaky bacon, cured and smoked thinly sliced100 g
-
fresh oyster mushroom sliced (5 mm)250 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dry white wineChampagne300 g
-
water500 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
480.9 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Courgetti Carbonara
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Hot Chocolate
10 min
Bucatini amatriciana
45 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min