Urządzenia i Akcesoria
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
streaky bacon, cured and smoked thinly sliced100 g
-
fresh oyster mushroom sliced (5 mm)250 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dry white wineChampagne300 g
-
water500 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
480.9 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min