Urządzenia i Akcesoria
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
streaky bacon, cured and smoked thinly sliced100 g
-
fresh oyster mushroom sliced (5 mm)250 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dry white wineChampagne300 g
-
water500 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
480.9 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hamburgers
30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min