Urządzenia i Akcesoria
Carrot and swede mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
72.9 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
662.5 kJ /
158.3 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Leek and Potato Soup
40 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Rhubarb crumble
45 min
Cauliflower Cheese
50 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min