Urządzenia i Akcesoria
Carrot and swede mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
72.9 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
662.5 kJ /
158.3 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Breadcrumbs
5 min
Cauliflower Cheese
50 min
Classic trifle
4 godz.
Carrot and Swede Mash
20 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Cheese Sauce
15 min