Base para aperitivo

Base para aperitivo

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
20 unidades

Składniki

  • água
    50 g
  • fermento biológico fresco
    5 g
    2 g fermento biológico seco
  • farinha de trigo mais q.b. para polvilhar
    100 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar
    15 g
  • sal
    ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 58.5 mg
Białko 0.6 g
Kalorie 107.3 kJ / 25.6 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...