Muffins de frango e batata-doce

Muffins de frango e batata-doce

4.2 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 unidades

Składniki

  • azeite
    50 g
  • alho-francês só a rama verde escura cortada em pedaços
    120 g
  • cebola cortada em pedaços
    60 g
  • dentes de alho
    2
  • aipo talo e folhas, cortados em pedaços
    70 g
  • gengibre cortado em pedaços
    20 g
  • espinafres só os pés
    100 g
  • salsa
    4 pés de
  • cominhos em pó
    1 c. chá de
  • pimenta branca
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    1200 g
  • peito de frango cortado em pedaços
    400 g
  • batata-doce cortada em pedaços
    300 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    ¼ c. chá de
  • ovos
    3
  • farinha de aveia
    60 g
  • fermento p/ bolos
    12 g
  • sementes de abóbora
    3 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 228 kcal / 951 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...