Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 425 g di farina manitoba
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
lub 2 rametti di salvia fresca le foglioline -
150
g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
lub 150 g di scamorza, a pezzi piccoli - 60 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza di cavolfiore
1h 30min
Focaccia alle carote
3u. 30min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Focaccine all'origano
1h 30min
Panini alle noci e curcuma
4h 40 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Panini alla zucca
4h
Focaccia di zucca
1sa 35 dk
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3 godz. 50 min