Focaccia di zucca (TM6)

Focaccia di zucca (TM6)

4.6 324 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
    190 g
  • di acqua
    200 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di farina manitoba
    425 g
  • di sale
    10 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
    2 rametti di salvia fresca, le foglioline
  • di Feta (formaggio greco) sbriciolata
    150 g
    150 g di scamorza, a pezzi piccoli
  • di olio extravergine di oliva
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 450 kcal / 1883 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...