
Urządzenia i Akcesoria
Pane con frutta secca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
16 fette
Składniki
-
di fiocchi di quinoa2 cucchiai
-
di semi di girasole100 g
-
di gherigli di noci125 g
-
di nocciole125 g
-
uova3
-
di bicarbonato di sodio1 cucchiaino
-
di yogurt da latte parzialmente scremato100 g
-
di olio di oliva + q.b.20 g
-
di sale½ - 1 cucchiaino
-
di semi di lino50 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
183 kcal /
766 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy