Wersje kompatybilne
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prosciutto cecina a pezzi (vedere consigli)
- 20 g di olio di oliva
- 60 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi
- 160 g di farina
- 800 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di formaggio di capra a dadini
- 300 - 400 g di pangrattato
- 2 - 3 uova battute
- 500 - 600 g di olio di arachidi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 182.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane rustico ripieno
29 Std.
Manakish (pane za'atar) con creme e salse
2 Std. 40 Min
Pane in padella
18h
Cuculli genovesi ai ceci
1h 30min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Menù: Gnocchi con crema di zucchine e cocco; dessert yogurt e pere (Bimby Friend)
40min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 Min
Cheesecake stracciatella alla ricotta e yogurt greco (senza burro)
4h 50min
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
1 Std. 25 Min
Ravioli alla carbonara
1h 30min
Cupcake natalizie
2小时 25 分钟