Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 5 g d'aneth frais et un peu plus pour le dressage
- 4 œufs
- 200 g de fromage à tartiner
- 200 g de saumon fumé, en tranches
- roquette, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 533.3 kJ / 127.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Jambalaya de poulet
40 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30 min
ATELIER menu 1
1h
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Miniclafoutis de légumes
45 min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Brioche feuilletée
5h
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min