Babka aux myrtilles

Babka aux myrtilles

4.7 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
12 parts

Składniki

  • d'eau
    130 g
  • de lait
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    18 g
  • de farine T65, et un peu pour le façonnage
    240 g
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de sucre en poudre
    130 g
  • de sel
    3 pincées
  • de sucre vanillé
    2 sachets
  • jaunes d'œufs
    4
  • citrons jaunes non traités
    2
  • de beurre en morceaux
    90 g
  • de myrtilles
    340 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 291.7 kcal / 1220.5 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 8.4 g
Węglowodany 48.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 48.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...