Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de champignons noirs déshydratés
La pâte à crêpe
- 100 g de farine de riz
- 100 g de farine de manioc ou de tapioca
- 1 pincée de sel
- 500 g d'eau
La farce
- 300 g de viande de porc en morceaux, découennée
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive, et peu pour huiler
- 2 c. à soupe de sauce d'huître
- 1 c. à soupe de sauce de soja
- sauce pour nems
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 704.5 kJ / 168.3 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 617.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas au poulet
1h 50 min.
Ravioli au bœuf
2h 30min
Confiture de piments
35min
Shabu-Shabu (fondue japonaise)
1h
Soupe won ton
40min
Samoussas au porc épicé 🌶️
1h
Bonbons piment
12 godz.
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1h 45min
Croquettes de poisson à la thaïe
30min
Perles de coco
3 Std. 50 Min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2h 15 min.
Soupe thaïe tomyum aux spaghetti de courgette
45min