Urządzenia i Akcesoria
Quick Beef Massaman Curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
groundnut oil1 Tbsp
-
Thai massaman curry paste50 g
-
beef cut in strips (1 cm)400 g
-
coconut cream250 g
-
palm sugar20 g
-
fish sauce50 g
-
tamarind paste50 g
-
coconut milk400 g
-
new potatoes cut in pieces (2 cm)250 g
-
cinnamon stick1
-
dried kaffir lime leaves2
-
fresh coriander leaves chopped2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.6 g
Kalorie
2535 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
43.8 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Saag
50 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Pad Thai
20 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.