Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 10 克 油
- 1 根 乾辣椒 ,去籽
- 25 克 醬油
- 20 克 糖
- 60 克 葡萄柚汁 ,新鮮,約半顆
- 200 克 新鮮鮭魚片 ,輪切
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1315.5 kJ / 314.4 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 746.9 mg