
Urządzenia i Akcesoria
西芹炒魚皮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油30 克
-
蔥 切段,可多備一些切成蔥花10 克
-
西洋芹 切片150 克
-
魚皮 洗淨切段 , 川燙300 克
-
醬油膏2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
米酒2 大匙
-
香油3 - 5 滴
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
95 kcal /
400 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
7.593 g
Węglowodany
2.963 g
Błonnik
0.709 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan