
Urządzenia i Akcesoria
北菇鑲蝦泥
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
草蝦仁250 克
-
米酒1 茶匙
-
太白粉 需多備一些1 茶匙
-
薑5 克
-
西洋芹 取莖、切小段20 克
-
鹽2 小撮
-
糖¼ 茶匙
-
香油½ 茶匙
-
花菇 泡軟、去蒂頭6 - 10 朵
-
水 蒸煮用500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
51 kcal /
213 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan