
Urządzenia i Akcesoria
三絲魚卷
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 片
Składniki
-
鱸魚 (菲力部位,約4片)500 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉1 ½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
火腿 切絲2 片
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
白蘿蔔 切絲30 克
-
薑 切絲15 克
-
蔥 切絲20 克
-
新鮮紅辣椒 切絲1 根
-
水600 克
-
香油1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
33 kcal /
140 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
0.8 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan