三絲魚卷

三絲魚卷

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 片

Składniki

  • 鱸魚 (菲力部位,約4片)
    500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 火腿 切絲
    2 片
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 白蘿蔔 切絲
    30 克
  • 切絲
    15 克
  • 切絲
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    1 根
  • 600 克
  • 香油
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 33 kcal / 140 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 0.8 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...