Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 20 克 橄欖油
- 250 克 去皮鮭魚菲力
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 紅椒粉 (opcjonalnie)
- 200 克 小番茄 ,對半切
- 600 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依照個人口味調整
- 170 克 乾筆管麵 (Penne)
- 150 克 鮮奶油
- 2 茶匙 玉米粉
- 1 大匙 檸檬汁
- ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 200 克 菠菜 ,切小段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4194.9 kJ / 1002.6 kcal
- Białko
- 42.9 g
- Węglowodany
- 82.3 g
- Tłuszcz
- 56.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.5 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 1950.1 mg