鮭魚菠菜筆管麵

鮭魚菠菜筆管麵

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊
    80 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 去皮鮭魚菲力
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 紅椒粉 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 小番茄 ,對半切
    200 克
  • 600 克
  • ,依照個人口味調整
    1 茶匙
  • 乾筆管麵 (Penne)
    170 克
  • 鮮奶油
    150 克
  • 玉米粉
    2 茶匙
  • 檸檬汁
    1 大匙
  • 現磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 菠菜 ,切小段
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1002.6 kcal / 4194.9 kJ
Białko 42.9 g
Tłuszcz 56.7 g
Węglowodany 82.3 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 26.5 g
Sód 1950.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...