
Urządzenia i Akcesoria
鮭魚菠菜筆管麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
橄欖油20 克
-
去皮鮭魚菲力250 克
-
鹽½ 茶匙
-
紅椒粉 (opcjonalnie)1 茶匙
-
小番茄 ,對半切200 克
-
水600 克
-
鹽 ,依照個人口味調整1 茶匙
-
乾筆管麵 (Penne)170 克
-
鮮奶油150 克
-
玉米粉2 茶匙
-
檸檬汁1 大匙
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
菠菜 ,切小段200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1002.6 kcal /
4194.9 kJ
Białko
42.9 g
Tłuszcz
56.7 g
Węglowodany
82.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
26.5 g
Sód
1950.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan