Pescado en salsa criolla con leche de coco

Pescado en salsa criolla con leche de coco

4.5 88 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 2 cditas de sazonador de tomate
  • 1 ½ cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 4 filetes de pescado blanco, sin piel
  • 15 g de hojas de cilantro, frescas
  • 600 g de jitomate guaje en cuartos
  • 300 g de cebolla cambray sin tallos
  • 50 g de aceite de oliva
  • ½ cdita de comino en polvo (opcjonalnie)
  • 100 g de leche de coco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1275 mg
Białko 34 g
Kalorie 1404 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...