Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 干贝
- 30 克 干的虾米
- 适量 水 ,浸泡用
- 80 克 猪里脊肉 ,切块
- 50 克 洋葱 ,切块
- 10 克 油
- 300 克 魔芋丝
- 20 克 料酒
- 10 克 生抽
- 3 克 糖 ,约½茶匙
- 5 克 老抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 802.9 kJ / 191.9 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 785.8 mg