Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 50 克 去壳虾米 ,选大颗,泡水沥干,切丁
- 2 瓣 蒜头
- 400 克 西芹 ,切细条
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 317 kJ / 75.8 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 980.3 mg