Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 特级初榨橄榄油
- 200 克 西芹, 切片
- 6 个 小鲍鱼, 去除内脏,取肉切薄片
- 50 克 熟白果
- 50 克 红甜椒, 切块
- 10 克 生抽
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 650 kJ / 155 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 1.3 g