黄酒焖鱼
TM6 TM5

黄酒焖鱼

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 25 克 食油
  • 15 克 新鲜姜 ,切片
  • 5 粒 黑胡椒粒
  • 3 小支 青葱 ,切成4公分段
  • 600 克 鱼 (1整尾鱼),去鳃去鳞并清除内脏 (参考贴士)
  • 15 克 酱青
  • 10 克 黑酱油
  • 50 克 黄酒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1912 kJ / 457 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
28 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1 g
Sód
245 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy