
Urządzenia i Akcesoria
Wielkanocny sos majonezowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porcji
Składniki
-
wody500 g
-
jajka4
-
oleju rzepakowego50 g
-
majonezu6 łyżek
-
musztardy1 - 2 łyżeczki
-
śmietany, 12% tłuszczu2 - 3 łyżki
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
173 kcal /
727 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska