Quiche de espinafres com base de polenta

Quiche de espinafres com base de polenta

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses

Składniki

Massa
  • farinha de milho
    200 g
  • água
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • óleo
    30 g
  • farinha tipo 55
    120 g
  • fermento p/ bolos
    ½ c. chá de
Recheio
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • azeite
    30 g
  • espinafres descongelados bem espremidos
    150 g
  • queijo ricota
    150 g
  • queijo feta
    150 g
  • leite
    150 g
  • ovos batidos
    3
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 458.2 kcal / 1917.2 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 739.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...