Urządzenia i Akcesoria
Sauce marchand de vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
La sauce marchand de vin
-
100 g d'échalotes coupées en deux
-
400 g de vin rouge type bordeaux
-
100 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
150 g de beurre coupé en cinq morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.7 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
1037.7 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti au cerveau sanglant
Brak ocen
Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge
1 godz. 10 min
Sauce madère
35 min
Rillettes de truite
3 godz. 30 min
Sauce soubise (béchamel à l'oignon)
25 min
Beurre bordelais
30 min
Ballotine de volaille aux asperges et comté, sauce au vin jaune
1 godz. 30 min
Gambas sautées au beurre persillé
15 min
Sauce bordelaise
45 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce au roquefort
20 min