Longe de porc, purée de pommes de terre et salade

Longe de porc, purée de pommes de terre et salade

5.0 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions

Składniki

  • de paprika fumé, moulu
    2 c. à soupe
  • de piment séché en flocons
    ½ c. à café
  • d'estragon déshydraté
    1 c. à café
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • d'ail en poudre
    1 c. à café
  • de sucre
    1 c. à café
  • de longe de porc (voir "Conseil(s)")
    1000 g
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, coupées en tranches
    1000 g
  • de lait
    350 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre en morceaux
    30 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 - 2 pincées
  • feuilles de persil frais hachées, pour servir
  • de roquette
    60 - 70 g
  • tomates cerise
    20 - 25
  • vinaigre balsamique

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 668.3 kcal / 2796.3 kJ
Białko 47.4 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 44.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 623.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...