Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
TM6 TM5

Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami

3.8 (149 ocen)

Składniki

  • 50 g kaszy jaglanej
  • 220 g napoju migdałowego, niesłodzonego (patrz wskazówka)
  • 5 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 1 banan (ok. 120 g), pokrojony w plastry
  • 1 łyżka migdałów, w słupkach (15 g)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1623.9 kJ / 388.1 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
70.5 g
Tłuszcz
9.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
10.7 g
Sód
163.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy