Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami

Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami

3.8 237 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porcja

Składniki

  • 50 g kaszy jaglanej
  • 220 g napoju migdałowego, niesłodzonego (patrz wskazówka)
  • 5 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 1 banan (ok. 120 g), pokrojony w plastry
  • 1 łyżka migdałów, w słupkach (15 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 163.2 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 1623.9 kJ / 388.1 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 10.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 70.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...