Urządzenia i Akcesoria
Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porcja
Składniki
-
50 g kaszy jaglanej
-
220 g napoju migdałowego, niesłodzonego (patrz wskazówka)
-
5 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
1 banan (ok. 120 g), pokrojony w plastry
-
1 łyżka migdałów, w słupkach (15 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
163.2 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1623.9 kJ /
388.1 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20 min
Placki jaglane
40 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Budyń jaglany z borówkami i masłem orzechowym
40 min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 min
Owsianka daktylowa
15 min