Urządzenia i Akcesoria
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porcja
Składniki
-
1 jabłko bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (ok. 250 g)
-
¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
150 g jogurtu naturalnego
-
10 g miodu
-
1 łyżka orzechów, mieszanych posiekanych, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
98.1 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1129.5 kJ /
269.9 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
42.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Batoniki żurawinowo-kokosowe
1 godz. 40 min
Sałatka z kurczakiem i ziemniakami
30 min
Bób na ostro z brązowym ryżem i pestkami dyni
45 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 min
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
5 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Mango smoothie bowl
5 min
Koktajl bananowo-ananasowy à la Piña Colada
5 min
Bowl z kurczakiem, brązowym ryżem i warzywami
45 min
Jogurt z nasionami chia i owocami
10 min