Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
TM5 TM6

Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem

4.7 (230 ocen)

Składniki

  • 1 jabłko, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (ok. 250 g)
  • ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
  • 150 g jogurtu naturalnego
  • 10 g miodu
  • 1 łyżka orzechów, mieszanych, posiekanych, do dekoracji

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1129.5 kJ / 269.9 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
42.7 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
5.4 g
Sód
98.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy