Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras

Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 doses

Składniki

  • vinho branco seco
    150 g
  • água
    150 g
  • filetes de anchova, em óleo ( 6 filetes aprox.)
    15 g
  • salsa
    15 g
  • alcaparras em conserva escorridas
    1 c. sopa de
  • alho
    2 dentes de
  • sumo de limão
    10 g
  • azeite mais 1-2 c. de sopa p/ pincelar
    10 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
    1000 - 1200 g
    1000 - 1200 g perna de borrego s/ osso, cortada em lençol p/ rechear

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 558.1 kcal / 2334.9 kJ
Białko 31.4 g
Tłuszcz 44.7 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 17.8 g
Sód 250.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...