
Urządzenia i Akcesoria
格子鬆餅(無麩質)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 片
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
冰糖粉50 克
-
油30 克
-
鮮奶100 克
-
蓬萊米粉40 克
-
杏仁粉 ,烘焙用100 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
344.4 kcal /
1441.1 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
120.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan