Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 豬油
- 60 克 杏仁粉 ,(烘焙用)
- 10 克 洋車前子粉
- 1 茶匙 泡打粉
- ½ 茶匙 鹽
- 150 克 溫水
- 40 克 青蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 561.2 kJ / 134.1 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 307.8 mg