
Urządzenia i Akcesoria
無麩質蔥油餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
5 片
Składniki
-
豬油30 克
-
杏仁粉 ,(烘焙用)60 克
-
洋車前子粉10 克
-
泡打粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
溫水150 克
-
青蔥 ,切蔥花40 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
134.1 kcal /
561.2 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
307.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan