Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de duraznos y placas de masa hojaldre
- 8 duraznos medianos
- 50 g de azúcar refinada
- 5 g de jugo de limón
- 1 rama de albahaca
- 300 g de masa hojaldre o masa danesa
- 3 cdas de azúcar refinada, para espolvorear
Mousseline
- 1 vaina de vainilla fresca
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 50 g de fécula de maíz
- 3 huevos
- 200 g de mantequilla sin sal
Crema de queso y miel
- 190 g de queso crema
- 40 g de miel
Montaje
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2024.8 kJ / 482.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza - Demo - presentadores
30 min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Masa choux
2h
Galletas de mermelada
1h 30min
Pastel de durazno y ciruela
1h
Dulces con sorpresa de nuez
1h
Sopapilla
1h 10min
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
Macarrones de chocolate
24h
Masa para pay
40 min
Pizza
1h
Pay de limón
3h 30min