Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 láminas de grenetina, o en polvo (ver tip)
- hielos o agua helada
- 150 g de galletas, tipo María
- 50 g de mantequilla
- 100 g de chocolate blanco, en trozos
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 300 g de queso crema
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 70 g de azúcar
-
150
g de frambuesas frescas
lub 150 g de frambuesas congeladas - azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pasta choux
2h
Profiteroles
2h 15min
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 min
Almíbar de chocolate
40min
Rosca de naranja
1h 30min
Rollo con mermelada de frambuesa
1h
Pay de nuez sin harina
2h
Brownies de chocolate blanco y almendras
40min
Helado de vainilla
12h
Helado de canela
12h
Vasitos de chocolate rellenos
1h 40min
Besos de dama
1h