Urządzenia i Akcesoria
Feta and Herb Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
Muffin Batter
-
self-raising flour275 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
large egg1
-
milk250 g
-
olive oil50 g
Feta Cream
-
cream cheese with herbs150 g
-
feta cheese crumbled60 g
-
milk50 g
-
sunflower seeds2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
656.8 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
842.8 kJ /
201.4 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Breakfast Bread
1 godz. 30 min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 godz. 45 min
Mini Banana and Oat Bakes
20 min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Pistachio Almond Twists
45 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Spanish Tortilla
1 godz.