Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
635 g
Składniki
-
basmati ricelong grain rice200 g
-
dried soy beans100 g
-
water400 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast5 g
-
psyllium husks15 g
-
cornflour, gluten-free50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
372 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
720.8 kJ /
172.3 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chopped Asian Salad
20 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Chocolate Covered Granola Cups
1 godz. 5 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Strawberries and Cream
20 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 godz. 45 min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min