Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
water400 g
-
pumpkin flesh diced (approx. 2 cm)300 g
-
salted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
golden caster sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
-
large eggs3
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
self-raising flour100 g
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3.3 g
Kalorie
905 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Orange Marmalade Muffins
40 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Carrot and Apple Cake
1 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min