Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

1.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
28 rebanadas

Składniki

  • 500 g de agua
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
  • 350 g de harina de garbanzo blanco
  • 150 g de harina de arroz glutinoso
  • 100 g de psyllium
  • 50 g de fécula de maíz
  • 1 cditas de sal
  • 2 cdas de aceite de oliva
  • harina de arroz glutinoso para masar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 28 rebanadas

Sód 2579.7 mg
Białko 97.7 g
Kalorie 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 123.6 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 469.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...