Pan de caja sin gluten
TM6

Pan de caja sin gluten

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 g de agua
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
  • 350 g de harina de garbanzo blanco
  • 150 g de harina de arroz glutinoso
  • 100 g de psyllium
  • 50 g de fécula de maíz
  • 1 cditas de sal
  • 2 cdas de aceite de oliva
  • harina de arroz glutinoso, para masar

Wartości odżywcze
na 28 rebanadas
Kalorie
10545.2 kJ / 2520.4 kcal
Białko
97.7 g
Węglowodany
469.9 g
Tłuszcz
28.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
123.6 g
Sód
2579.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy