Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Wartości odżywcze
- na 28 rebanadas
- Kalorie
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Białko
- 97.7 g
- Węglowodany
- 469.9 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 123.6 g
- Sód
- 2579.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan sin gluten
1h 40min
Hot cakes sin gluten
30min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pan de caja sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan sin gluten
1h 40min
Crepas sin gluten
45min
Harina sin gluten para pastelería
10 Min
Pizza sin gluten
1 Std.