![Pan de caja sin gluten Pan de caja sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8178c9f0c10926654d924747987cfcbd/Derivates/9d56e5b3cbcb423060fa084b112ab7236f8a4f87.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Wartości odżywcze
- na 28 rebanadas
- Kalorie
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Białko
- 97.7 g
- Węglowodany
- 469.9 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 123.6 g
- Sód
- 2579.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tamales de chícharo
2 godz. 15 min
Ganache de chocolate
35 min
Mazapanes de cacahuate
35 min
Crema de avellanas y chocolate
10min
Ganache de chocolate
45 Min
Dona keto de crema de cacahuate
40 Min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 Min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 Min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30 Min
Curd de frutos rojos TM6
20 Min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10min
Harina de arroz
5min