Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pudín de dátiles
- 200 g de dátiles troceados y sin cuesco
- 300 g de agua hirviendo
- 50 g de mantequilla y un poco más para enmantequillar
- 175 g de azúcar
- 2 huevos
- 175 g de harina
- 1 cucharadita de bicarbonato de sodio
Salsa de toffee
- 135 g de azúcar
- 200 g de crema de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 35 g de chocolate negro en trozos
-
50
g de nueces en trozos
lub 50 g de almendras laminadas en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2213 kJ / 529 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 77.3 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Flan de leche en varoma
5h 10min
Cuadraditos de almendra
50min
Ragú de Pollo con Polenta
45min
Omelette alto en proteínas
30min
key lime pie
3h 15 min
Ensalada detox
10 min
Arroz sabroso
25 min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2h
Pastel de papas con pino de berenjenas
1h 20 min
Torta de chocolate y almendras
45min
Crema de zapallito italiano
50min