Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.5 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 rebanadas

Składniki

  • 2 claras de huevo
  • vinagre blanco unas gotas
  • 350 g de agua mineral templada
  • 1 cucharada de vinagre y unas gotas más
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 40 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 8 g
Kalorie 1029 kJ / 246.5 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 45.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...