![Pan sin gluten Pan sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01F24E30-5F47-477D-9B4B-543E4D5FCEC0/Derivates/841E7F0D-8DF5-453C-A516-EA9E1A668A87.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 claras de huevo
- vinagre blanco, unas gotas
- 350 g de agua mineral, templada
- 1 cucharada de vinagre, y unas gotas más
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45.9 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pastas de almendra sin gluten
1 godz.
Pan de molde sin gluten
14h
Brownie de chocolate sin gluten
50 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pizza sin gluten
1 godz.
Pan alemán sin gluten
3h
Pan exprés sin gluten
1 godz.