Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 rebanadas

Składniki

  • 450 g de agua mineral
  • 20 g de manteca de cerdo
    20 g de aceite de girasol
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharada de vinagre
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 400 g de harina sin gluten
  • ½ cucharadita de sal
  • agua la necesaria

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 4.39 g
Kalorie 656 kJ / 157 kcal
Tłuszcz 2.51 g
Błonnik 1.61 g
Węglowodany 29.18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...