![Pan de molde sin gluten Pan de molde sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5DB94808-7965-42D5-9D23-8C2E2517280A/Derivates/A66B6109-D347-4343-8E87-4C42F19597A8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de agua mineral
-
20
g de manteca de cerdo
lub 20 g de aceite de girasol - 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de vinagre
- 30 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina sin gluten
- ½ cucharadita de sal
- agua, la necesaria
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Białko
- 4.39 g
- Węglowodany
- 29.18 g
- Tłuszcz
- 2.51 g
- Błonnik
- 1.61 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan alemán sin gluten
3h
Pan de molde sin gluten
14h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min