Pan de molde sin gluten
TM31 TM5 TM6

Pan de molde sin gluten

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 450 g de agua mineral
  • 20 g de manteca de cerdo
    lub 20 g de aceite de girasol
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharada de vinagre
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 400 g de harina sin gluten
  • ½ cucharadita de sal
  • agua, la necesaria

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
656 kJ / 157 kcal
Białko
4.39 g
Węglowodany
29.18 g
Tłuszcz
2.51 g
Błonnik
1.61 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy