Urządzenia i Akcesoria
Ciruelas al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 gramo
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de ciruelas sin semilla, en mitades
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
214 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Puré de betabel
1 godz.
Ensalada de coles de bruselas
35 min