Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de ciruelas, sin semilla, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min