Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de ciruelas, sin semilla, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ensalada cremosa de papas
40min
Albóndigas con puré de papa
50min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25 min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 Min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min