Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g chocolate p/ culinária
- 100 g amêndoa s/ pele
- 80 g manteiga à temperatura ambiente
- 20 g leite, mais 2 c. de chá p/ pincelar
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 100 g farinha de trigo
- 15 g sementes de sésamo tostadas
- 1 ovo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 703.1 kJ / 168.1 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 10.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas de aveia com iogurte e fruta
10min
Massa para rechear com vários cortes
1h
Pão de batata
Brak ocen
Eritritol com baunilha
72h
Papas de aveia de chocolate e pera
8 godz.
Piza vegetariana - TM6
1h 40min
Bolas energéticas de aveia e cenoura
50 min
Bolachas de aveia
20 min
Iogurte de baunilha com eritritol
14h
Muffins de batata-doce com noz
1h
Canja de noodles
40 min
Vulcão de chocolate a vapor
50 min