Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g chocolate de leite partido em pedaços
- 15 g chocolate em pó
- 20 g café em grão
- 10 g café solúvel instantâneo
- 280 g amêndoa torrada s/ pele
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2737 kJ / 655 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chiffon de chocolate ao vapor
1h 5min
Molotof ao vapor
30 min
Bolo-rainha
1h 20min
Crocante de amendoim
1h 30 min
Amêndoas de chocolate branco e coco
30 min
Amêndoas de chocolate preto e piripíri
30 min
Gelado de caramelo salgado
14 Std.
Torta de claras com manga
30 min
Vinagre de especiarias
30 min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3 Std. 15 Min
Pão de água
4 Std.
Tarte de alfarroba, amêndoa e figo
35 min