
Urządzenia i Akcesoria
Gelado de pera e especiarias
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
1250 g
Składniki
-
pera-rocha s/ casca e cortada em pedaços (4 unid. aprox.)340 g
-
sumo de laranja (1 unid. aprox.)50 g
-
mistura de especiarias p/ doces (ver dica)1 c. chá de
-
natas200 g
-
leite gordo300 g
-
açúcar200 g
-
ovos5
-
cones p/ gelado10 - 12
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
206 kcal /
862.1 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
65.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gelados
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia