Urządzenia i Akcesoria
Quick Pickled Spiralized Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 portions
Składniki
-
Japanese cucumbers approx. 1-2, slender type, ends trimmed300 - 350 g
-
garlic cloves3
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce15 g
-
vinegar20 g
-
sugar2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
274.1 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
415.7 kJ /
99.4 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Mystery Soup
55 min
Vegetarian Pizza
1 godz. 40 min
Traditional Fried Rice
20 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min