Urządzenia i Akcesoria
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled30 g
-
orange juice115 g
-
soy sauce85 g
-
sesame oil60 g
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
brown sugar2 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 2 cm/1 in.)4
Spicy Rice
-
water995 g
-
white long-grain rice170 g
-
vegetable oil, to greaseonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved570 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1245 mg
Białko
47 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Char Siu Marinade
10 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Creole jambalaya
1 godz.
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min