Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
TM6 TM5

Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy

4.4 ( 9 ocen )

Składniki

Marinade

  • 6 green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
  • 3 garlic cloves
  • 30 g ginger, fresh peeled
  • 115 g orange juice
  • 85 g soy sauce
  • 60 g sesame oil
  • 30 g Korean chilli paste (gochujang)
  • 2 tbsp brown sugar
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 4 pork chops, boneless thick cut (approx. 2 cm/1 in.)

Spicy Rice

  • 995 g water
  • 170 g white long-grain rice
  • onion to brush grill
    lub vegetable oil to grease

Pork Chops and Steamed Bok Choy

  • 570 g baby bok choy halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
524 kcal / 2192 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1245 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy