
Urządzenia i Akcesoria
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled30 g
-
orange juice115 g
-
soy sauce85 g
-
sesame oil60 g
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
brown sugar2 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 2 cm/1 in.)4
Spicy Rice
-
water995 g
-
white long-grain rice170 g
-
onion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved570 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
524 kcal /
2192 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1245 mg