Wersje kompatybilne
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
lub vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1245 mg
Alternatywne przepisy
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Avocado Butter
10min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min