Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
全麥優格薄餅
- 40 克 全麥麵粉
- 120 克 中筋麵粉
- 100 克 希臘優格
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 30 克 油
炒菠菜
- 20 克 橄欖油
- 200 克 菠菜 ,切段
- ¼ 茶匙 鹽
舒肥嫩蛋
- 30 克 奶油
- 6 顆 蛋
-
30
克 牛奶
lub 30 克 鮮奶油 - 2 小撮 鹽
- 1800 克 水
組裝
- 4 片 起司片 ,對切
- 1 番茄 ,切片
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 辣椒醬 (任一種類)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2054.8 kJ / 491.1 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 733.6 mg