
Urządzenia i Akcesoria
菠菜嫩蛋早餐捲
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
全麥優格薄餅
-
全麥麵粉40 克
-
中筋麵粉120 克
-
希臘優格100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
油30 克
炒菠菜
-
橄欖油20 克
-
菠菜 ,切段200 克
-
鹽¼ 茶匙
舒肥嫩蛋
-
奶油30 克
-
蛋6 顆
-
牛奶30 克
-
鹽2 小撮
-
水1800 克
組裝
-
起司片 ,對切4 片
-
番茄 ,切片1
-
黑胡椒粉1 小撮
-
辣椒醬 (任一種類)
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
491.1 kcal /
2054.8 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
38.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Sód
733.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

起床號早午餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan

養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan