菠菜嫩蛋早餐捲

菠菜嫩蛋早餐捲

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

全麥優格薄餅
  • 全麥麵粉
    40 克
  • 中筋麵粉
    120 克
  • 希臘優格
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 30 克
炒菠菜
  • 橄欖油
    20 克
  • 菠菜 ,切段
    200 克
  • ¼ 茶匙
舒肥嫩蛋
  • 奶油
    30 克
  • 6 顆
  • 牛奶
    30 克
    30 克 鮮奶油
  • 2 小撮
  • 1800 克
組裝
  • 起司片 ,對切
    4 片
  • 番茄 ,切片
    1
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 辣椒醬 (任一種類)

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 491.1 kcal / 2054.8 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Sód 733.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...