
Urządzenia i Akcesoria
坦都里風雞胸薑黃飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
坦都里風雞胸
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
希臘優格 ,原味50 克
-
葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)2 大匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
二砂糖20 克
-
番茄糊30 克
-
橄欖油10 克
-
雞胸肉300 克
-
水1700 克
小黃瓜番茄沙拉
-
洋蔥 ,切塊100 克
-
檸檬汁10 克
-
鹽½ 茶匙
-
小黃瓜 ,對半切片150 克
-
番茄 ,切丁150 克
-
香菜 ,切碎5 克
薑黃飯
-
油5 克
-
水250 克
-
泰國香米 ,洗淨,瀝乾120 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
薑黃粉½ 茶匙
-
油2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
703.3 kcal /
2942.6 kJ
Białko
40.8 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
78.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
2801.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan